Limburgse abrikozenvlaai
★
★
★
★
★
Een recept van C.J.E. Leenders de Vries.
U vindt dit recept op pagina 220 in Van piepers tot pasta .
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
- Bereidingstijd:
- 50 minuten
Ingrediënten
- abrikoos
- abrikozenjam
- bloem
- boter
- custardpoeder
- eierdooier
- gedroogde gist
- melk
- suiker
- vanillestokje
- vanillesuiker
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.