Spaghettini met ei & geroosterd peterselie-broodkruim

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 120 in Alle smaken van de regenboog .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Verse ansjovis met citroen

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gestoofde venkelmet olijfolie, citroen en chili

Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Witlof, gekonfijte, met citroen en ansjovis

delicious. magazine - 2013-13

Ansjovis, gebakken, met citroen en peterselie

delicious. magazine - 2014-04