Ragoût-pannenkoekentaart Apiciana
★
★
★
★
★
Een recept van P. Faas.
U vindt dit recept op pagina 327 in Rond de tafel der Romeinen .
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees / hartige taart
Ingrediënten
- amulum
- ei
- garum
- lavas
- olie
- pannenkoekbeslag
- passum
- peper
- peperkorrels
- pijnboompitten
- tortelduivenborst
- varkensuier
- vijgensnip
- visfilet
- wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.