Canneloni met gehakt, salie en walnoten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 42 in Parade van pasta & pizza .

Keuken:
Europees
Gang:
lunch / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees / pasta/noodles / gevogelte
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cannelloni uit Napoli

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Een recept uit delicious. magazine - 2015-12

Cannelloni met een rest ragout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Cannelloni van kreeft aardappel en pancetta in een kerstomatensausje

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel