Court-bouillon
★
★
★
★
★
Een recept van A. Little en R. Whittington.
U vindt dit recept op pagina 21 in De flair van eenvoud .
- Gang:
- basisrecept
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten
- afsnijdsels van vis
- bleekselderij
- djeroek poeroet
- laurier
- peterselie
- ui
- witte wijnazijn
- wortel
- zeezout
- zwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.