Bruschette met geitenkaas, geroosterde druiven & walnoten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 84 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Grape Meringue Cake - Meringuetaart met druiven

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Druivencups

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Druivenjam

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Druivengelei

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel