Ragù van eend, zwarte olijven & tomaten

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 165 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Confit de canard - Gekonfijte eendenpoten

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Sous Vide Duck Confit Pavé

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Confit van eend op zijn italiaans

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken