Bresaola, knolselderij, radijs & peterselie

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 186 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Amuse van bresaola gevuld met roomkaas en garnituur van ui en kappertjes

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Bruschetta Knolselderiemoulade en prosciutto

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lekker lauwe lunchsalade

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Waanzinnige aardappelsalade met mierikswortel, tuinkruiden en bresaola

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie