Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken zonder studeren, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Samuel Levie & Tim Sprangers
Koken zonder studeren
Het is afgelopen met diepvriespizzas en stoommaaltijden van de supermarkt! Met dit boek kan elke student of beginnende kok in een handomdraai zijn eigen heerlijke maaltijd bereiden! Lekker, puur en eerlijk eten, dat is het uitgangspunt van de recepten.
Dit kookboek voor studenten onderscheidt zich van alle eerdere studentenkookboeken. Geen banale gooi- en smijtgerechten en gebruik van halffabrikaten. Ook studenten kunnen namelijk écht koken!
In Koken zonder studeren staan naast een hoop mooie gerechten ook veel basisbegrippen, basisrecepten en tips voor de beginnende kok. De fijnste pastas en salades, maar ook de typische studentengerechten op zijn best.
Met bijdragen van Sylvia Witteman, Diny Schouten, Ronald Giphart, Jan Jaap van der Wal, Maria Goos, Ronald Hoeben, Paul Witteman en Harold Hamersma.
In samenwerking met Slow Food Nederland
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.