bereiding van briouats

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 126 in De Marokkaanse keuken .

Keuken:
Marokkaans
Gang:
basisrecept
Soort:
frituur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Physalis-Brombeer-Frühlingsrolle mit Mohn-Marzipan auf Passionsfruchtjus / Loempia met goudbes en bramen met maanzaadmarsepein op passievruchtensap

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Cigares au thon - Marokkaanse sigaren met tonijn

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Zoete filosigaren

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Pasteitjes gevuld met tonijn en ei - briks a l'oeuf

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis