coca met ui en ansjovis
★
★
★
★
★
Een recept van Pepita Aris en N. Dowey.
U vindt dit recept op pagina 78 in De Spaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht / quiche
Ingrediënten
- ansjovisfilet in olie
- chilivlokken
- gedroogde gist
- melk
- olijfolie
- patentbloem
- pijnboompitten
- rozijnen
- ui
- versgemalen zwarte peper
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.