Octopus-stifado (octopus met uien & rode wijn)
★
★
★
★
★
Een recept van Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis.
U vindt dit recept op pagina 97 in De smaak van mijn herinnering .
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- allspice-bessen
- gedroogde rode chilipeper
- kaneelstokje
- knoflook
- laurierblad
- nootmuskaat
- octopus
- olijfolie
- rode wijn
- rode wijnazijn
- suiker
- tomaat in blik
- ui
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.