Gegrilde pijlinktivs calamares a la parilla

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 34 in De verse Spaanse keuken .

Keuken:
Spaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kleine artisjokken met witte ansjovis en citroenmayonaise

Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Tamme eendenborst met cantharellen

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Een recept uit

Aspergesoep met Stellendamse garnalen

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands