Gebakken krab op Baskische wijze - txangurro al horno
★
★
★
★
★
Een recept van Sergio Vasquez.
U vindt dit recept op pagina 139 in De verse Spaanse keuken .
- Keuken:
- Spaans
- Gang:
- voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten
- bouillon
- droge witte wijn
- knoflook
- krab
- olijfolie
- tomaat
- ui
- verse bladpeterselie
- versgemalen zwarte peper
- witbroodkruim
- zoet paprikapoeder
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.