Nigella Lawson - Hoe te eten

Hoe te eten

Een boek van Nigella Lawson

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Hoe te eten, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Door velen uitgeroepen tot hét kookboek van de afgelopen tien jaar. Hoe te eten is veel meer dan een verzameling van 350 ongecompliceerde, verrukkelijke recepten. Op een verfrissende en ongekunstelde manier combineert Nigella Lawson haar passie voor het koken met de kunst van het schrijven. Met schijnbaar gemak roept zij met woorden de smaak van een sappig gegrilde kip of een zelfgemaakte pesto van linzen en zwarte olijven op. Haar adviezen voor een goed georganiseerde keuken vragen nauwelijks inspanning en worden afgewisseld met grappige overpeinzingen


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Rijstpudding

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, nootmuskaat, paprijst, vanille-extract, vanillesuiker en volle melk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Paddestoelenragout

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, droge rode wijn, groentebouillon, knoflook, laurier, marsala, olijfolie, paddestoelen, rode ui, tijm, wilde paddestoelen en witte ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Gelakte kwartel

Ingrediënten:
granaatappelstroop, kwartel en sojasaus

Soort:
gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Tagine van kip en kikkererwten

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, kaneel, kippenbouillon, kippenpoten, knoflook, koriander, kurkuma, olijfolie, ui, witte wijn en wortel

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Mul met knoflook en rozemarijn

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rode mullet, rozemarijn, sinaasappel, vermout en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Macaroni met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, cheddar, engelse mosterdpoeder, macaroni en volle melk

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

IJltempo mont blanc

Ingrediënten:
chocolade, double cream, kastanjepasta, meringue, poedersuiker, rum en slagroom

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gist, kaviaar, melk, smetana, suiker, zout, zoute haring en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht uit Hoe te eten:

Bietensoep

Ingrediënten:
balsamicoazijn, biet, dijonmosterd, karnemelk, smetana en yoghurt

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Spaanse stew

Ingrediënten:
chorizo, droge sherry, knoflook, koriander, laurier, olijfolie, ui en vastkokende aardappel

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Hoe te eten:

Clementinetaart

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, clementine, ei en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Witlofsalade met mosterd

Ingrediënten:
ciderazijn, crème fraîche, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, sherryazijn en witlof

Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / nagerecht uit Hoe te eten:

Echte Engelse trifle

Ingrediënten:
amandelen, boysonberryjam, brioche, challe, eidooier, frambozen, frambozenjam, grand marnier, koffieroom, kristalsuiker, marsala, sinaasappel, slagroom, suiker en trifle sponge

Keuken:
Brits
Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit Hoe te eten:

Basis recept voor witbrood

Ingrediënten:
gist, harde tarwebloem, suiker, vet, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch uit Hoe te eten:

Citroenlinguine

Ingrediënten:
boter, citroen, eidooier, linguine, parmezaanse kaas, peterselie en slagroom

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / nagerecht uit Hoe te eten:

Poires belle hélène

Ingrediënten:
citroen, double cream, fijne kristalsuiker, oploskoffie, peren, pure chocolade, slagroom, sterke zwarte koffie, tafelsuiker, vanille-extract, vanillestokje, vanillesuiker en viooltjes

Soort:
zoet
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Panchphoran aloo

Ingrediënten:
aardappel, fenegriekzaad, koriander, kurkuma, nigellazaad, plantaardige olie, rode-chilipoeder, venkelzaad, wit komijnzaad en zwart mosterdzaad

Soort:
curry / vegetarisch