J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Het nieuwe Haagse kookboek

recepten, menu's en receptenleer Huishoudschool Laan van Meerdervoort Den Haag

Een boek van J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot

We hebben 151 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Het nieuwe Haagse kookboek, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Voor iedereen die zich de grondbeginselen van de edele kookkunst eigen wil maken, is dit basisboek onmisbaar.
Na een algemeen informatief gedeelte volgen de diverse hoofdstukken, onderverdeeld in o.a. koude en warme snacks, sausen, soepen, lunchschotels, eiergerechten, vlees, wild en gevogelte, vis, groenten, stampotten, vruchten, aardappelen, nagerechten. Ook is een hoofdstuk over diepvriezen toegevoegd en zijn de kooktijden van de groenten aangepast aan de huidige voedingsleer.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Het nieuwe Haagse kookboek

Een greep uit de 151 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Bouillabaisse

Ingrediënten:
garnaal, knoflook, mossel, nootmuskaat, olijfolie, saffraan, soeptomaten, ui, visbouillon, visfilet, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Namaak-schildpadsoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, foelie, kalfskopvlees, laurierblad, madera, mager rookspek, marjolein, peperkorrels, peterselie, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, truffel en ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:

Pot-au-feu

Ingrediënten:
bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Toon alle 151 recepten in dit boek