Marinade, die voor het marineren van groenten en als slasaus is te gebruiken

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 72 in Het nieuwe Haagse kookboek .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spliterwten

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Basis houtsnip voorbereiden

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Eenvoudige terrine van eendenlever op onze wijze

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

wildzwijnsbout

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild