Escalivadacrème met manchegowafels

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 60 in Cocina Nueva .

Keuken:
Spaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Tempura

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Spaghetti met eieren en aubergine

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Borekitas de berengena - Pasteitjes met een vulling van aubergine en kaas

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Aubergine-appeltatin - tatin d'aubergines aux pommes

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk