tapas

Zoek naar tapas in uw eigen kookboeken

De lekkerste tapas recepten

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Aardappelsoufflé met gruyere

Ingrediënten:
aardappelpuree, ei, gruyère en traiteur-cups

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Crostini met geroosterde paprika

Ingrediënten:
basilicum, ciabatta, citroen, geitenkaas, ingemaakte gegrilde paprika, italiaanse kruiden, knoflook, ricotta en sjalot

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Salchichón - Gedroogde worst

Ingrediënten:
ibericovlees, knoflook, korianderzaad, nootmuskaat, oregano en peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapas met cecina 3

Ingrediënten:
cecina en ingemaakte vijgen in mosterdsiroop

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; morcon - varkensworst

Ingrediënten:
varkensblaas, varkensnek, varkenskop en varkensmaag

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Ceasar salade met tonijn-mayosaus

Ingrediënten:
babyromainesla, kerstomaat, gerookte kipfilet, mayonaise en tonijn in olie

Soort:
feestdagen
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:

Kip-hamcroquetten - Penelope Casas, 2007

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurolie, gerookte ham, kippenborst, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, water en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Knapperige zoete lamskoteletjes - chuletitas de cordero dulce

Ingrediënten:
lamsfilet, lamskoteletjes, mosterd, rietsuiker, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / barbecue/grill / lamsvlees
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Spinaziekoekjes met crème fraiche

Ingrediënten:
basilicum, citroen, crème fraîche, ei, pecorino, ricotta, spinazie, witbrood en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Getrancheerde hertenbiefstuk

Ingrediënten:
boter, hazelnoot, hertenbiefstuk, nootmuskaat, olijfolie, salie, sinaasappel, spruitjes en witte wijnazijn

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Witlofblaadjes met walnoten en pesto

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, walnoten en witlof

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Kreeft met botersaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, botersaus en kreeft

Soort:
feestdagen
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:

Patatas allioli

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, eierdooier, knoflook, olijfolie, plantaardige olie en wittewijnazijn

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / frituur
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Pikante piepers - patatas bravas

Ingrediënten:
chilipoeder, komijn, nieuwe aardappel, olijfolie, paprikapoeder, tabasco, tomaat, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Carpacciorolletjes met rode portsaus

Ingrediënten:
paddestoelenmelange, rode port, rozemarijn, rundercarpaccio en tijm

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Geflügelkroketten - Kipkroketjes

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Pa amb Oli

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegan / boter en olie / kruiden
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Ananaschutney

Ingrediënten:
ananas, kruidnagel, rietsuiker, rozemarijn en witte wijnazijn

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; lomo embuchado - lichtgerookte varkenslende

Ingrediënten:
eikenhout, oregano, varkenslende en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; lomo en manteca blanca - confit van varkenslende met reuzel

Ingrediënten:
azijn, knoflook, reuzel, varkenslende en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit NAJAT:

Gefrituurde ansjovis

Ingrediënten:
bloem, brood, chilipoeder, citroen, olijfolie, verse ansjovis en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Wachteln mit Datteln und Sobrassa - Kwartelei met dadels en sobrassa

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
fruit / eieren, kaas en zuivel / worst
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Venusmuscheln - Venusschelpen

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Datteln mit Sobrasada-Füllung / Dadels gevuld met sobrasada

Ingrediënten:
worst

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
fruit
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Gefüllte Champignons - Gevulde champignons

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
varkensvlees / paddenstoelen