Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
gevulde mosselen
- Ingrediënten:
- ei, knoflook, olijfolie, paneermeel, sardine ripiene, zwarte mosselen en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Sardine ripiene wordt beschouwd als sardines.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sardine ripiene in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sardine ripiene:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Mijn Pure Keuken:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-08:
Recept uit delicious. magazine - 2016-10:
Recept uit delicious. magazine - 2016-10:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-11:
Recept uit delicious. magazine - 2013-11:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit delicious. magazine - 2010-09:
Recept uit delicious. magazine - 2010-09:
Recept uit delicious. magazine - 2007-03:
Recept uit Puur & lichter:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-08: