Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Prik à la bordelaise
- Ingrediënten:
- bayonneham, bloem, boter, bouquet garni, cognac, knoflook, olijfolie, prei, prik, rode bordeauxwijn en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Prik wordt beschouwd als vis.
Alternatieve naam: lamprei.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met prik in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient prik:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-07:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-07:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Avondmaal uit Fresh en light:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit delicious. magazine - 2015-13:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Recept uit delicious. magazine - 2014-12:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-05:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch / basisrecept / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:
Recept uit delicious. magazine - 2010-02: