Kaneelolie

Kaneelolie wordt beschouwd als kruidenolie.

Zoek naar kaneelolie in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kaneelolie in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kaneelolie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kaneelolie:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde ananas

Ingrediënten:
ananas, aromatische olie, chilipoeder, djeroek paroetdipsaus, jamaicaanse jerkketchup, kruidenolie, olie, ponzusaus, tamarinde-dadelchutney en tropische teriyakisaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Witlof, gegrild

Ingrediënten:
kruidenolie, olie, pesto, vinaigrette, witlof en za'atar

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Artisjok, gegrild

Ingrediënten:
artisjokhart, citrusstrooisel, knoflookmayonaise, kruidenolie, pesto en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Prei, gegrild

Ingrediënten:
balsamicocreme, kruidenolie, prei en romige notensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Asperge, gegrild

Ingrediënten:
asperge, citrusstrooisel, kruidenboter, kruidenolie en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sperziebonen, gegrild

Ingrediënten:
gember-lenteuisaus, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, korianderpesto met gember en chilipeper, kruidenolie, sesamolie, sperziebonen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgette, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, courgette, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie en muntpuree

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Okra, gegrild

Ingrediënten:
kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, okra, tomatenchutney en zeewiermayonaise

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Venkel, gegrild

Ingrediënten:
citrusstrooisel, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, kruidenolie en venkel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pompoen, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, basilicumpuree, citrusstrooisel, dillepuree, kerriepoeder, hete kerriepoeder, kerrie, korianderpuree, kruidenolie, muntpuree en pompoen

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde meloen

Ingrediënten:
citroengras-ponzu, citroensalsa, citroensap, citrusstrooisel, five-spicepoeder, kruidenolie, limoensap, meloen, muntpesto, olie en tomatensalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan, gegrild

Ingrediënten:
bakbanaan, bonensalsa, chili pico de verde, chilipoeder, chipotlepasta, groene olijvenmojo, jerkkruiden en kruidenolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde vijgen

Ingrediënten:
aromatische olie, balsamicosiroop, boter, bruine boter, garam masala, inmaakkruiden, kruidenolie, olie, pesto, portmosterd en vijgen

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Maïs, gegrild

Ingrediënten:
chilipoeder, gember-lenteuisaus, jerk-kruiden, kruidenboter, kruidenolie, maïskolven, sesamolie, sumac en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen, gegrild

Ingrediënten:
eenvoudige misodipsaus, knoflook, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenolie, portobello, rustieke pijnappelpittensaus, shiitake, vinaigrette en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterpompoen, gegrild

Ingrediënten:
bruine boter, garam masala, kerriepoeder, hete kerriepoeder, jerkkruiden, kerrie, kruidenolie, winterpompoen en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde mango

Ingrediënten:
aromatische olie, chaat masala, chili en kokosnootsaus, chilipoeder, chimichurri, hete kerriepoeder, koriander-muntchutney, korianderpesto met gember en chili, mango, olie en tomatillosalsa

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegrilde appel

Ingrediënten:
appel, blauwschimmelkaasdressing, boter, brewhouse mosterd, citroensap, esdoornsiroop, five-spicepoeder, garam masala, kerriepoeder, kruidenolie, limoensap, olie, rucolapesto en vinaigrette

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch