Enchiladasaus

Zoek naar enchiladasaus in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met enchiladasaus in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste enchiladasaus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient enchiladasaus:

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Onverpakte tamales met peper-kaasvulling

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, koriander, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, peper, peterselie, poblano chilipeper, rode ui, salsa, suiker, tomatensaus en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Gevulde en gegrilde milde chilipepers

Ingrediënten:
borrachasaus, chihuahuakaas, druivenpitolie, groene enchiladasaus, maïsolie, monterey jack kaas, poblanochilipeper en queso fresco

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde en gefrituurde milde chilipepers

Ingrediënten:
bier, bloem, borrachasaus, chihuahuakaas, druivenpitolie, eiwit, groene enchiladasaus, maïsolie, monterey jack kaas, poblanochilipeper, queso fresco, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tamalebrood of -taart

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, nixtamal, olijfolie, peper, peterselie, poblano chilipeper, salsa en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Runder-enchilada's - beef enchiladas

Ingrediënten:
belegen kaas, chilipoeder, groene peper, knoflook, komijnpoeder, maïsolie, maistortilla, oregano, runderbouillon, rundergehakt, tex-mex-enchiladasaus, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Amerikaans
Soort:
tortilla / vlees