Tamalebrood of -taart
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 549 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Mexicaans
- Gang:
- bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht
- Soort:
- brood en broodgerecht / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 120 minuten
Ingrediënten
- bakpoeder
- chihuahua
- enchiladasaus
- geroosterde paprika uit pot
- geroosterde puntpaprika
- groentebouillon
- jonge goudse kaas
- lente ui
- masa harina
- monterey jack kaas
- nixtamal
- olijfolie
- peper
- peterselie
- poblano chilipeper
- salsa
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.