Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Zoetzure Siciliaanse stoofschotel met aubergine
- Ingrediënten:
- amandel, aubergine, bleekselderij, groene olijven, kappertjes, peterselie, ricotta, rode wijnazijn, tomaat en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Ricotta wordt beschouwd als kaas.
Probeer eens AH Biologisch Ricotta (via ah.nl).
Alternatieve namen: requesón, ricottakaas en verse ricotta.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ricotta in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ricotta:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Recept uit Trattoria:
Recept uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2010-13:
Recept uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-10:
Recept uit delicious. magazine - 2014-01:
Recept uit delicious. magazine - 2016-05:
Bijgerecht / basisrecept uit delicious. magazine - 2016-03:
Recept uit delicious. magazine - 2009-06:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-08:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept uit delicious. magazine - 2011-10:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-11:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:
Recept uit delicious. magazine - 2011-10:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Basisrecept uit Fresh en light:
Recept uit delicious. magazine - 2016-12:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-13:
Recept uit Modernist Cuisine [4]: