Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Duiffilet op krentenwegge
- Ingrediënten:
- appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Krentenwegge wordt beschouwd als brood.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met krentenwegge in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient krentenwegge:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De vrolijke keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-13:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2014-03:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08: