Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Duiffilet op krentenwegge
- Ingrediënten:
- appelstroop, bataat, duif, gemberstroop, krentenwegge, peper, rode wijn, rommelkruid, sjalot, suiker, ui en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Krentenwegge wordt beschouwd als brood.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met krentenwegge in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient krentenwegge:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit de zilveren lepel:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2010-13:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / nagerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2014-03:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2013-02:
Recept uit delicious. magazine - 2014-04:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2010-04:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit delicious. magazine - 2015-08:
Recept uit delicious. magazine - 2016-01:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-08:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-11:
Recept uit delicious. magazine - 2011-09:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Lunch uit De vrolijke keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: