Kogel van eendenlever, gevuld met appelstroop, gerold in kruim van krokante krentenwegge, ingelegde rozijntjes met appel en diksap van appel en druif

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 136 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Eendenborst met appel en rijst

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Appelroomtoetje

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Serveersuggestie Eendenborstfilet met appeltjes en stroop

Op karkas gebakken duif met geroosterde appel & Limburgse appelstroopjus

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje