Peruaans

Zoek naar Peruaans in uw eigen kookboeken

Peruaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Zalmceviche met koriander, chilipeper en limoen

Ingrediënten:
chilipepers, gemalen komijn, gemberwortel, knoflook, koriander, limoensap en zalmfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Linzen met salade van rijst & rode uien

Ingrediënten:
bruine linzen, chilipepers, citroensap, griekse yoghurt, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, rode ui, tomaat en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Puré de papas, coles de bruselas y vainitas con flores comestibles - Aardappelpuree, spruitjes en sperziebonen met eetbare bloemen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, eetbare bloemen, fijn zeezout, king edwardaardappelen, knoflook, knoflookpoeder, melk, olijfolie, sperziebonen, spruitjes, verse tuinkruiden, witte ui en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Chilcano de Kión - Chilcano met gember

Ingrediënten:
angostura, citroenen, citroensap, gember, ginger ale, ijsblokjes, limoen, limoensap en pisco italia

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan / cocktails
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Arroz chaufa vegetal - Chaufarijst met groenten

Ingrediënten:
babyradijs, babywortels, bahuajanoten, boerenkoolblad, fijn zeezout, gember, huancaínasaus, kerstomaat, knoflook, koolzaadolie, palmharten, paranoten, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, water en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Quinua con colinabo y cebolla perla - Quinoa met koolrabi en pareluitjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, boragebloem, fijn zeezout, gember, kappertjes, koriander, olijfolie, paarse koolrabi, pareluitjes, verse tuinkruiden, witte quinoa en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Jalea

Ingrediënten:
cancha maïs, fijn zeezout, koolzaadolie, korianderbloempjes, oktopustentakels, oranje paprika, pijlinktvis, rijstbloem, rode paprika, rode snapperfilet, rode ui, tarwebloem, zeebaarsfilet en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:

Tomates, aguaymanto y rúcula con vinagreta verde y amarilla - Tomaten, physalis en rucola met groene en gele vinaigrette

Ingrediënten:
aji limopeper, gele vinaigrette, groene vinaigrette, heirloom-tomaten, jalapeñopeper, kerstomaat, physalis, rucola en zeezoutvlokken

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Almejas con leche de tigre rocoto - Venusschelpen met rocoto-tijgermelk

Ingrediënten:
aji limopeper, aji rocotopasta, amarantkiemen, fijn zeezout, ijsblokjes, ingelegde jalapeñopepers, limoensap, tijgermelk basis, venusschelpen en witvisfilet

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Amuse / diner uit Lima - het kookboek:

Leche de tigre de espárrago verde con maís chulpi - Aspergetijgermelk met chulpi-maïs

Ingrediënten:
aji limopeper, cancha maïskorrel, chulpi maïskorrels, fijn zeezout, groene asperge, ijsblokjes, ingelegde jalapeñopepers, limoensap, olijfolie, tijgermelkbasis, water en witvisfilet

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:

Choclo, chimichurri y queso fresco - Maïs, chimichurri en queso fresco

Ingrediënten:
bloemen van kruiden, chimichurri, choclo-maïs, kruiden, maïskorrels, mozzarella, queso fresco en rode ui

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Queso fresco y ají amarillo - Saus van queso fresco en gele ají-pasta

Ingrediënten:
fijn zeezout, gele ají-pasta, komijnpoeder, olijfolie, queso fresco, ricotta en water

Keuken:
Peruaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Amuse / diner uit Lima - het kookboek:

Leche de tigre de tomate y pisco - Tomatensap en piscotijgermelk

Ingrediënten:
aji limopeper, bleekselderij, fijn zeezout, ijsblokjes, ingelegde jalapeñopepers, limoensap, pisco, tijgermelkbasis, tomatensap en witvisfilet

Keuken:
Peruaans
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:

Arroz Andino - Andesrijst

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijn zeezout, knoflook, koriander, olijfolie, water en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Salsa criolla

Ingrediënten:
aji limopeper, fijn zeezout, koolzaadolie, koriander, limoensap, olijfolie, rode ui, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / voorgerecht uit Lima - het kookboek:

Lechuga Romana con ají amarillo y vinagreta de maní - Bindsla en aji amarillo met pindadressing

Ingrediënten:
bindsla, oranje amarillopepers, pindadressing, rijstazijn, water, zeer fijn zeezout en zwart lavazout

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Dranken / drinken uit Lima - het kookboek:

Leche de tigre de aloe vera - Tijgermelk met aloë vera

Ingrediënten:
aji-limopeper, aloë verablad, fijn zeezout, ijsblokjes, ingelegde jalapeñopepers, limoensap en tijgermelk basis

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Ceviche de dos quinuas y palta - Ceviche van twee soorten quinoa en avocado

Ingrediënten:
avocado, fijn zeezout, limoensap, olijfolie, passievruchtensap, rode quinoa, tijgermelk en witte quinoa

Keuken:
Peruaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, water, witte wijn, witvisgraten en wortel

Keuken:
Peruaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:

Puré de papa asada - Puree van gepofte aardappel

Ingrediënten:
bloemige aardappel, boter en zeezoutvlokken

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:

Arroz con choclo blanco - Rijst met witte maïs

Ingrediënten:
choclo-maïs, fijn zeezout, koolzaadolie, maïskorrels, water en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Kalkoenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalkoenkarkas, laurier, ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Koffiecrème

Ingrediënten:
eidooier, espresso, fijne kristalsuiker, kookroom, maïsbloem, oploskoffie, slagroom en volle melk

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Zapallo Italiano - Ceviche van courgette en babywortel

Ingrediënten:
aji rocotopasta, babywortels, basis voor tijgermelk, courgette en fijn zeezout

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Rape al ají panca y pasta de quinua - Zeeduivel met ají panca en quinoapasta

Ingrediënten:
ají pancapasta, chimchurri met andeskruiden, fijn zeezout, olijfolie, pastadeeg van geroosterde quinoabloem, verse tuinkruiden, water en zeeduivelfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Langosinos con palta y limón - Gamba's met avocado en limoen

Ingrediënten:
avocado, gamba's, knoflook, koriander, limoen, limoensap, olijfolie, peterselie en zeezoutvlokken

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren