Hongaars

Zoek naar Hongaars in uw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Hongaarse goulash

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Ungarische sauerkraut mit blutwurst oder leber - Hongaarse zuurkool met bloedworst of lever

Ingrediënten:
boter, boudin noir, citroensap, groente, kalfslever, knoflook, konijnenlever, room, scherpe paprika, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
worst / orgaanvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Recept uit Spice Wise Too:

Goulashkruiden

Keuken:
Hongaars
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan
Een recept uit Wolfram Siebeck - Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:

Ungarische sauerkraut mit Fisch - Hongaarse zuurkool met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, groente, knoflook, room, scherpe paprika, snoekbaarsfilet, snoekfilet, ui, witte peper, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szarvasgulyás - Hertengoulash

Ingrediënten:
aardappelen, hertenbout, hertenschouder, karwijzaad, knoflook, marjolein, paprikapoeder, peper, peterseliewortel, plantaardig vet, reuzel, ui, wild, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zöldborsós csirke - Kip met doperwten

Ingrediënten:
boter, groene erwten, kip, peterselie, roux, rundermerg en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gránátos kocka - Aardappel grenadier

Ingrediënten:
aardappelen, bijg, paprikapoeder, pastavierkantjes, plantaardig vet, reuzel, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Marhahúsleves velőscsonttal - Rundvleesbouillon met merg

Ingrediënten:
bloemkool, groene kool, knoflook, knolselderij, koolrabi, magere runderbout, paddenstoelhoedjes, paprika, paprikapoeder, peperkorrels, peterseliewortel, runderborst, runderbotten, rundermergpijp, runderschouder, toast, tomaat, vermicelli, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Egyben sült foggassüllő - Gebraden snoekbaars

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroen, olie, paprikapoeder edelsusz, sla, snoekbaars en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Biscuitdeeg

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Diós és mákos beigli - Maanzaad- en notenrollen

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, ei, eidooier, gist, maanzaadvulling, melk, notenvulling, poedersuiker, vanillesuiker, varkensreuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / boter en olie / suikerwerk
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sertéscsülök pékné módra - Ambachtelijk bereide varkenspoot

Ingrediënten:
aardappelen, uien en varkenspoot

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Madártej - Vogelmelk met schuimballetjes

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, melk, poedersuiker en vanillestokje

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Chocoladebiscuitdeeg

Ingrediënten:
bloem, cacao, eidooier, eiwit en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Túrós Pogácsa - Kwark-pogácsa

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eidooier, kwark, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott karfiol - Gepaneerde bloemkool

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, ei, olie, paneermeel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rántott sertésborda - Gepaneerde varkenskoteletten

Ingrediënten:
bloem, ei, olie, paneermeel, varkenskotelet en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Dranken / drinken uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Frambozendrank

Ingrediënten:
frambozensap, sodawater, suiker en water

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Püspökkenyér - Bisschopsbrood

Ingrediënten:
amandelstukjes, gekonfijt fruit, noten, roerdeeg en rozijnen

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lekváos szelet - Marmeladegebak

Ingrediënten:
aardbeienmarmelade en zandtaartdeeg

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Káposztás rétes - Koolstrudel

Ingrediënten:
peper, plantaardig vet, reuzel, strudeldeeg, suiker, witte kool en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kapros türós rétes - Kwarkstrudel met dille

Ingrediënten:
dille, ei, griesmeel, kwark, poedersuiker en strudeldeeg

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Töltött kaposzta - Gevulde zuurkoolrolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, dillezaad, ei, groene kool, knoflook, kummelzaad, ontbijtspek, paprikapoeder, peper, rijst, ui, varkensgehakt, witte kool, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pannenkoeken gevuld met dillekwark als dessert

Ingrediënten:
dille, ei, kwark, ongezoete pannenkoeken, suiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch