Hongaars

Zoek naar Hongaars in uw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vissoep - halászlé

Ingrediënten:
rozenpaprika, zoet paprikapoeder, zoetwatervis en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Walnootvulling

Ingrediënten:
pannenkoek, room, rozijnen, rum, sinaasappelrasp, suiker en walnoten

Keuken:
Europees / Balkan / Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Gombás Vaddisznótokány - Wildzwijn met paprika en paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bospaddenstoelen, boter, everzwijnbout, everzwijnschouder, paprikapoeder, ui, wildfond, zure room en zuurkoolspek

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Goulashsoep voor 10 personen of voor 2 dagen

Ingrediënten:
bloem, croutons, karwijzaad, knoflook, ontbijtspek, parmezaanse kaas, reuzel, riblappen, rode paprika, rozenpaprika, runderbouillon, tomatenpuree, vastkokende aardappel, wijnazijn, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vulling en toplaag

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, cacaopoeder, rozijnen, slagroom en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Solmói galuska - Schomlauer balletjes

Ingrediënten:
biscuitbodem, cacaobiscuitbodem, chocoladecouverture, notenbiscuitbodem, noten-rozijnenvulling, rumcouverture en vanillecrème

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Basisrecept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rumcouverture

Ingrediënten:
citroenrasp, geraffineerde suiker, rum en sinaasappelrasp

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Vanillecrème

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gelatine, melk, poedersuiker en vanillestokje

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Almás pite - Appeltaart

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, paneermeel, poedersuiker, suiker, walnoten, zout, zure appel en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Meggyes piskóta - Biscuitgebak met morellen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, morellen, poedersuiker en vanillesuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Nöi szeszély - Wispeltuurtje

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, deeg en slagroom-kwarkcrème

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Notenvulling

Ingrediënten:
abrikozenmarmelade, appel, citroenrasp, fijne suiker, noten, honing, kaneel, melk, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borleves - Wijnsoep

Ingrediënten:
eidooier, kaneel, kristalsuiker, kruidnagels en witte wijn

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Maanzaadvulling

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen maanzaad, honing, melk, poedersuiker, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gesztenyepüré masszából - Kastanjedessert

Ingrediënten:
kastanjepuree, melk, rum, rum-essence en slagroom

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zsemlegombóe - Semmelknoedels

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, oud brood, plantaardig vet, reuzel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pacalpörkölt - Penspörkölt

Ingrediënten:
knoflook, pens, plantaardig vet, reuzel, rozenpaprikapoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szabolesi töltött káposzta - Gevulde koolrolletjes uit Szabolcs

Ingrediënten:
ei, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, suiker, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pisztráng kékre főzve - Blauwe forel

Ingrediënten:
forel, kruidnagels, laurier, peperkorrels, soepgroenten, ui, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Mákos guna mézzel - Maanzaadschotel met honing

Ingrediënten:
boter, honing, maanzaad, melk, poedersuiker en zoete croissants

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zöldségleves - Groentesoep

Ingrediënten:
bloem, leverballetjes, mild paprikapoeder, paprika, peper, peterselie, peterseliewortel, plantaardig vet, reuzel, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Kovaszós uborka - Ingemaakte augurken

Ingrediënten:
augurkensap, basilicum, boerenbrood, dille, dillebloesem, kersenblad, knoflook, majoraan, mierikswortel, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / conserven
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lescó met spekvet

Ingrediënten:
lescó en spekvet

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pannenkoekenbeslag 1

Ingrediënten:
bakolie, bloem, ei, melk, sodawater, suiker en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch