Hongaars

Zoek naar Hongaars in uw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde peren - töltött körte

Ingrediënten:
citroensap, peer, suiker, vanillesuiker, walnoten en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
fruit
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Hanenkam van spek

Ingrediënten:
gerookt spek met zwoerd, paprikapoeder, plantaardig vet en reuzel

Keuken:
Hongaars
Soort:
condiment
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, gist, melk en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gebakken ganzenlever

Ingrediënten:
ganzenlever, ganzenvet, knoflook, melk, paprikapoeder, ui, water en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, olie en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tarhonyleves - Soep met deegwaar

Ingrediënten:
aardappelen, paprika, paprikapoeder, peterselie, plantaardig vet, reuzel, tarhonya, tomaat en ui

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tojásos nokedli - Deegwaar met ei

Ingrediënten:
bloem, ei, melk, plantaardig vet, reuzel, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Tarhonya

Ingrediënten:
bloem, ei, gerstemeel, water en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet uit Koude keuken:

Hongaarse reisherinneringen

Ingrediënten:
azijn, ei, hongaarse salami, kolbas, laurier, paprikasalade, paprikaspek, peterselie, rode paprika uit pot, snoekbaars, soepgroenten, tartaarsaus, tomaten, ui, water, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Kwarkbeleg "Debrecen"

Ingrediënten:
kappertjes, kwark, paprikapoeder, rode paprika uit pot, room, salami, zout en zure augurken

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met puylinzen

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, puy-linzen, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cashewnoten

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, cashewnoten, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boedapester bonensalade

Ingrediënten:
bonenkruid, knoflook, olie, prinsessenbonen, rode paprika, suiker, tabasco, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade / vegetarisch / azijn
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Goulashsaus

Ingrediënten:
groene paprika, kippenbouillon, knoflook, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Goulashballetjes

Ingrediënten:
gerookt paprikapoeder, goulashsaus, groenekoolbladeren, paprikapoeder, salie, ui, varkensgehakt, volkorenbrood, volkorenspaghetti en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Boedapester haringsalade

Ingrediënten:
augurk, groene paprika, kalfsvlees, kappertjes, kwark, mosterd, paprikapoeder, rode biet, tomatenpuree, ui, zachtzure appel, zoute haring en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
salade
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Perzikstrudel

Ingrediënten:
perziken en strudeldeeg

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Abrikozenmarmelade

Ingrediënten:
abrikozen en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szentgyötghyhegyi palacsinta - Pannenkoeken uit Szentgyötghyhegye

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, pannenkoeken, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lecsó met deegwaar

Ingrediënten:
lescó en tarhonya

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lecsó met ei

Ingrediënten:
ei, lescó, lescó met spekvet, lescó met worst en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Walnootstrudel

Ingrediënten:
citroenrasp, poedersuiker, rozijnen, strudeldeeg en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, melk en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borjúmáj szapáry módra - Kalfslever à la Szapáry

Ingrediënten:
bloem, citroensap, kalfslever, marjolein, olie, paprika, paprikapoeder edelsusz, peper, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, varkenshersenen, varkensniertjes en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees