Hongaars

Zoek naar Hongaars in uw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met champignons

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, champignons, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cranberry's

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, gedroogde cranberry's, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde pannenkoek volgens Gundel - Palacsinta Gundel módra

Ingrediënten:
boter, ei, meel, melk, sodawater, suiker en zout

Keuken:
Europees / Balkan / Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde paprika - töltött papriká

Ingrediënten:
ei, groene paprika, knoflook, meel, reuzel, rijst, tomaat, ui, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Paprika-tomatenmengsel - lescó

Ingrediënten:
paprika, reuzel, suiker, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebraden snoekbaars - fogas egészben sütve

Ingrediënten:
boter, citroen, meel, rookspek, slagroom, snoekbaars, ui, zoet paprikapoeder, zout en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met prei en appel

Ingrediënten:
aardappel, appel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Székely gulyás

Ingrediënten:
bloem, karwijzaad, knoflook, paprikapoeder, spek, ui, varkensrib, varkensschouder, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Galuska/nokedli - Deegballetjes voor in de soep

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paprika

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pruimtomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Hongaarse asperges

Ingrediënten:
asperges, boter, ham, oud brood, paprikapoeder, peper, slagroom en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Pannenkoeken gevuld met dillekwark als dessert

Ingrediënten:
dille, ei, kwark, ongezoete pannenkoeken, suiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Goulasj

Ingrediënten:
aardappel, bloem, bouquet garni, paprikapoeder, reuzel, rundvlees, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / rundvlees / bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lángos met kool

Ingrediënten:
lángos en witte kool

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Túrós palacsinta - Gegratineerde pannenkoeken met kwarkvulling

Ingrediënten:
kwark, pannenkoeken en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruine champignons, gekookte ham, gele paprika, gezouten kalfstong, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, paprikapoeder edelsusz, peperkorrels, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gesztenyével töltött pulyka - Kalkoen met kastanjevulling

Ingrediënten:
brood, ei, gerookt spek, kalkoen, kastanjes, melk, peper, plantaardig vet, reuzel, slagroom, varkensbout en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rablóhús - Roversvlees

Ingrediënten:
rundernek, spek, ui, varkensnek en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gesztenyés kifli - Kastanjehoorntjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, kastanjepuree, poedersuiker, rum, slagroom, vanillesuiker, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Mákos palacsinta - Pannenkoeken met maanzaadvulling

Ingrediënten:
gemalen maanzaad, melk, poedersuiker, rozijnen en vanillesuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Topinambur met Hongaarse kalfstongsaus

Ingrediënten:
kalfstongsaus, olijfolie, peper, topinamboer en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Paprikahaantje - paprikás csirke

Ingrediënten:
haan, kippenbouillon, kippenlever, paprikapoeder, rookspek, ui, zout en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
gevogelte