Hongaars

Zoek naar Hongaars in uw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Székely gulyás

Ingrediënten:
bloem, karwijzaad, knoflook, paprikapoeder, spek, ui, varkensrib, varkensschouder, zout, zure room en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Hongaarse asperges

Ingrediënten:
asperges, boter, ham, oud brood, paprikapoeder, peper, slagroom en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vissoep - halászlé

Ingrediënten:
rozenpaprika, zoet paprikapoeder, zoetwatervis en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Walnootvulling

Ingrediënten:
pannenkoek, room, rozijnen, rum, sinaasappelrasp, suiker en walnoten

Keuken:
Europees / Balkan / Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met prei en appel

Ingrediënten:
aardappel, appel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Goulashsoep voor 10 personen of voor 2 dagen

Ingrediënten:
bloem, croutons, karwijzaad, knoflook, ontbijtspek, parmezaanse kaas, reuzel, riblappen, rode paprika, rozenpaprika, runderbouillon, tomatenpuree, vastkokende aardappel, wijnazijn, zonnebloemolie en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Recept uit De grote Kleyn:

Gombás Vaddisznótokány - Wildzwijn met paprika en paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, bospaddenstoelen, boter, everzwijnbout, everzwijnschouder, paprikapoeder, ui, wildfond, zure room en zuurkoolspek

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Paprika

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pruimtomaten, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Galuska/nokedli - Deegballetjes voor in de soep

Ingrediënten:
bloem, ei, peper, peterselie en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Chocolade-rumsaus

Ingrediënten:
boter, cacaopoeder, eidooier, melk, pure chocolade, suiker en witte rum

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / warme sauzen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Snoekbaars op gundels wijze - fogas gundel módra

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, meel, paneermeel, room, snoekbaars, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met cranberry's

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, gedroogde cranberry's, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met champignons

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, champignons, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot

Ingrediënten:
aardappel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde pannenkoek volgens Gundel - Palacsinta Gundel módra

Ingrediënten:
boter, ei, meel, melk, sodawater, suiker en zout

Keuken:
Europees / Balkan / Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gevulde paprika - töltött papriká

Ingrediënten:
ei, groene paprika, knoflook, meel, reuzel, rijst, tomaat, ui, varkensgehakt, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Paprika-tomatenmengsel - lescó

Ingrediënten:
paprika, reuzel, suiker, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gebraden snoekbaars - fogas egészben sütve

Ingrediënten:
boter, citroen, meel, rookspek, slagroom, snoekbaars, ui, zoet paprikapoeder, zout en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vis
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Ganzenbout - libacomb

Ingrediënten:
aardappel, ganzenbout, ganzenvet, groene paprika, knoflook, komijn, tomaat, ui, verse peterselie, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sertéspörkölt - Varkensstoofschotel

Ingrediënten:
paprika, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, varkensbout, varkensschouder en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan Genial

Diner / hoofdgerecht uit Vegan Genial:

Szegediner Auberginen-Kürbisgulasch mit Spätzle / Szegediner goulash van aubergine en pompoen met spätzle

Ingrediënten:
aubergine, bruine champignons, gele paprika, groentebouillon, hokkaido-pompoen, kaneelstokje, knoflook, komijn, laurier, olie, paprikapoeder, peper, plantaardige room, rode ui, rode wijn, sambal oelek, sinaasappelsap, spätzle, suiker, tomatenpuree, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vegan / pasta/noodles
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borsos tokány - Peperstoofschotel

Ingrediënten:
knoflook, peper, plantaardig vet, reuzel, runderbovenschenkel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kalfspörkölt - borjúpörkölt

Ingrediënten:
kalfsvlees, knoflook, paprika, reuzel, tomaat, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees / kalfsvlees