Hongaars

Zoek naar Hongaars in uw eigen kookboeken

Hongaars koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

hongaarse bonensoep

Ingrediënten:
bieslook, groene paprika, knoflook, olie, salami, scherp paprikapoeder, soepgroenten, suiker, ui, vleestomaat, water, witte bonen, witte peper en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Hongaarse stoofschotel met paprika Lescó

Ingrediënten:
doorregen spek, gele paprika, groene paprika, knoflookworst, paprikapoeder edelsusz, reuzel, rode paprika, tomaat, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Husarenrostbraten

Ingrediënten:
knoflook, oud brood en reuzel

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lecsó met rijst

Ingrediënten:
gebakken rijst, lescó en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött hagyma makói módra - Gevulde uien uit Makó

Ingrediënten:
bloem, brood, ei, eidooier, kaas, mager varkensgehakt, melk, peterselie, plantaardig vet, reuzel, slagroom, gezoet, ui, witte peper en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Károlyi saláta - Károlyi salade

Ingrediënten:
augurk, ei, groene paprika, sla, tartaarsaus, tomaat, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gubdel-saláta - Gundel salade

Ingrediënten:
aspergepunten, champignons, citroensap, komkommer, olijfolie, paprika, peterselie, sla, sperziebonen, suiker, tomaat, tomatenpuree, witte peper, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött uborka - Gevulde augurken

Ingrediënten:
champignons, citroensap, ei, mayonaise, olie, peper, peterselie, slabladen, tomaat, ui, worcestersaus, zout en zoute augurk

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sült gesztenye - Geroosterde kastanjes

Ingrediënten:
kastanjes en water

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borjúmáj szapáry módra - Kalfslever à la Szapáry

Ingrediënten:
bloem, citroensap, kalfslever, marjolein, olie, paprika, paprikapoeder edelsusz, peper, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, varkenshersenen, varkensniertjes en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lecsó met ei

Ingrediënten:
ei, lescó, lescó met spekvet, lescó met worst en zout

Keuken:
Hongaars
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Lecsó met deegwaar

Ingrediënten:
lescó en tarhonya

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, gist, melk en poedersuiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Szentgyötghyhegyi palacsinta - Pannenkoeken uit Szentgyötghyhegye

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, pannenkoeken, poedersuiker, rozijnen, vanillesuiker en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Abrikozenmarmelade

Ingrediënten:
abrikozen en suiker

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Perzikstrudel

Ingrediënten:
perziken en strudeldeeg

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Walnootstrudel

Ingrediënten:
citroenrasp, poedersuiker, rozijnen, strudeldeeg en walnoten

Keuken:
Hongaars
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kippenpörkölt - csirskepörkölt

Ingrediënten:
knoflook, paprika, reuzel, soepkip, tomaat, tomatenpuree, ui, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Paprikahaantje - paprikás csirke

Ingrediënten:
haan, kippenbouillon, kippenlever, paprikapoeder, rookspek, ui, zout en zure room

Keuken:
Europees / Hongaars
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / nagerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Zoete griesmeelpasta

Ingrediënten:
griesmeelpasta en warme marmelade

Keuken:
Hongaars
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Káposztás kocka - Koolvlekjes

Ingrediënten:
lintpasta, plantaardig vet, reuzel, suiker, witte kool, zout en zwarte peper

Keuken:
Hongaars
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Gulyàsleves - Goulashsoep

Ingrediënten:
aardappelen, bladselderij, karwijzaad, knoflook, paprika, paprikapoeder edelsusz, pasta, peterseliewortel, rundernek, runderschouder, tomaat, vet, wortel en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borjúpaprikás

Ingrediënten:
bloem, kalfsschouder, paprika, plantaardig vet, reuzel, rozenpaprika, tomaat, ui, zout en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Sertéspörkölt - Varkensstoofschotel

Ingrediënten:
paprika, paprikapoeder, plantaardig vet, reuzel, tomaat, ui, varkensbout, varkensschouder en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Borsos tokány - Peperstoofschotel

Ingrediënten:
knoflook, peper, plantaardig vet, reuzel, runderbovenschenkel, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött karalábé - Gevulde koolrabi

Ingrediënten:
bloem, boter, dille, ei, koolrabi, koolrabiblad, melk, oud brood, peper, peterselie, rundermergbouillon, varkensgehakt en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees