Borjúmáj szapáry módra - Kalfslever à la Szapáry
★
★
★
★
★
Een recept van Niet bekend.
U vindt dit recept op pagina 207 in Culinaria Hongaarse specialiteiten .
- Keuken:
- Hongaars
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- orgaanvlees
Ingrediënten
- bloem
- citroensap
- kalfslever
- marjolein
- olie
- paprika
- paprikapoeder edelsusz
- peper
- plantaardig vet
- reuzel
- tomaat
- ui
- varkenshersenen
- varkensniertjes
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.