hartige hapjes

Zoek naar hartige hapjes in uw eigen kookboeken

Hartige Hapjes koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-11:

Tomaten-chorizosalade

Ingrediënten:
chorizo en tomaten

Soort:
hartige hapjes

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2006-12:

Oesters

Ingrediënten:
oesters

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Maïsbroodmuffins

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine suiker, ei, jalapeñopeper, karnemelk, maïsmeel en volle melk

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Snack of tussendoortje uit Bake Off Vlaanderen:

empanadas met aardappel en chorizo

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappelen, boter, chorizo, eigeel, komijn, margarine, melk, olijfolie, peper, gerookt paprikapoeder, rode paprika, ui, water en zout

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met eend

Ingrediënten:
chilibonensaus, chinese zwarte azijn, eendenborst, galangawortel, gemberwortel, hoisinsaus, laos, lente ui, limoen, sherryazijn, sojasaus, suiker, vijfkruidenpoeder en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Krokante Aziatische kiptaartjes

Ingrediënten:
boter, kiemgroente, kipfilet, knoflook, lente ui, olie, pinda, pindakaas, rijstazijn, sojasaus, vloeibare honing, wontonvel en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Diner / lunch / voorgerecht uit Wrap 'n roll:

Dimsum met shiitakes en tofoe

Ingrediënten:
bieslook, gemberwortel, knoflook, shiitake, slablaadjes, sojasaus, tofu en wontonvel

Keuken:
Aziatisch / Chinees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Takken

Ingrediënten:
00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout

Keuken:
Deens / Noord-Afrikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Lunch uit Wrap 'n roll:

Taco's met nori, tofoe en diverse vullingen

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, limoen, norivel, paneermeel, rode paprika, sichuanpeper, taco en tofu

Keuken:
Mexicaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet uit Wrap 'n roll:

Met thee gerookte kip in radicchioblad

Ingrediënten:
boter, kipfilet, lente ui, peperkorrel, pinda, radicchio, rijst, rode spaanse peper, shaoxing azijn, sherryazijn, sichuanpeper, sojasaus, suiker, sushigember en zwarte thee

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Zalm-spinazierolletjes

Ingrediënten:
boter, citroen, diepvriesspinazie, ei, gravad lachs, knoflook, limoen, nootmuskaat, parmezaanse kaas, ui, roomkaas en zongedroogde tomaat

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Californische summer rolls

Ingrediënten:
avocado, padrónpeper, prei, rijstvel en zalmfilet

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Vietnamese summer rolls

Ingrediënten:
avocado, citroen, komkommer, koriander, kropsla, olie, rijstnoedels, rijstvel, scampi en wortel

Keuken:
Aziatisch / Vietnamees
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Creative chef:

Octopussy challangers

Ingrediënten:
citroen, knoflookolijfolie en mini-octopus

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / lunch uit Fresh en light:

Omelet van asperges, tomaten en feta

Ingrediënten:
eiwit, feta, groene asperge, plantaardige olie, tomaat en verse muntblaadjes

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met tonijncrème

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bruine voedingskleurstof, tonijnmousse en zilverpoeder

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekruide foie gras

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, cacao, ganache van foie gras, kruidkoek, rode voedingskleurstof en speculaaskruiden

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekonfijte tomaat

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, blauwe voedingskleurstof, gele voedingskleurstof en sabayon

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gekonfijte foie gras en een gelei van witte port

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, foie grasvulling, gele voedingskleurstof, groene voedingskleurstof, rode voedingskleurstof en zilveren suikerparels

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Jasper Udink ten Cate - Creative chef

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Creative chef:

Eten uit de vijver

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, eetbare bloemen, mosselvocht, prei, witte wijn en zeewier

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Sergio's smaakmakers:

Sablés van Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, limoen en parmezaanse kaas

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met gemarineerde foie gras en gerookt zout

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons, bruine voedingskleurstof, cacao en foie graspuree

Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Macarons met foie gras mi-cuit en nougatine

Ingrediënten:
basisrecept voor hartige macarons en foie grasboter

Soort:
hartige hapjes

Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:

Oesters met mirin en geraspte daikon

Ingrediënten:
daikon, mirin en oesters

Soort:
hartige hapjes

Recept uit delicious. magazine - 2007-11:

Brood met tomaat (pan con tomate) ham en olijven

Ingrediënten:
brood, ham, olijven en tomaat

Soort:
hartige hapjes