Entrecote, gegrilde, met paddenstoelen-vijgensalsa

U vindt dit recept op pagina 136 in delicious. magazine - 2014-13 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Entrecote met ansjovisboter

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Entrecôte Sukiyaki

Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Runderstroganoff

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Black Pepper Beef Steaks with Red Wine and Mushroom Sauce - Peperbiefstuk met rode wijn en paddenstoelensaus

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!