Briochekrans met rozemarijn, saffraan en vacherin mont d’or
U vindt dit recept op pagina 146 in delicious. magazine - 2014-13 .
- Gang:
- tussengerecht
- Soort:
- vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / vegetarisch / brood en broodgerecht
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Scallop Tartare
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]](/uploads/book/cover/19444/thumb_vol-3-angle.png)
Brioche met peterselie

Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)
Gebakken brioche met rood fruit

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!