Oeufs en Meurette: Liquid Center Duck Egg with Preserved Cinnamon Cap Mushroom, Sous Vide Glazed Pearl Onion, Constructed Red Wine Glaze, Bacon Chip and Brioche Toast

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 219 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Krokante potatoskins met bacon en zure room

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 7 - Amuses

Warme aardappelsalade

Een recept uit Anne Wilson - Smakelijke salades

Quesadilla’s met geitenkaas, champignons, bieslook & bacon

Een recept uit delicious. magazine - 2016-03

Kruidenspiegelei met spek

Thomas de Beer