Clementine-dadeljus, bij gebraden lamskoteletten

U vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2014-13 .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

☆ Herfstige chocoladefondue met een knipoog naar de Levant ☆

Een recept uit Jonneke de Zeeuw

Appeldadel

Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Vruchtensalami met vijgen, dadels, abrikozen en pistachenoten

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Lamskoteletten, gebraden, met clementine-dadeljus

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!