Parelgort & zilvervliesrijst met kerrie en ei

U vindt dit recept op pagina 36 in delicious. magazine - 2015-03 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kroketten Indienne - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Parelgort & zilvervliesrijst met garnalen, kerrie en ei

Een recept uit delicious. magazine - 2015-03

Tabasco Burger

Een recept uit Sergio en Linda

Bouillon met hoed

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!