Parelgort & zilvervliesrijst met kerrie en ei

U vindt dit recept op pagina 36 in delicious. magazine - 2015-03 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kroketten Indienne - Auguste Escoffier, 1902

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Bouillon met hoed

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Parelgort & zilvervliesrijst met garnalen, kerrie en ei

Een recept uit

Tabasco Burger

Een recept uit Sergio en Linda

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!