Zoete-aardappelgnocchi met olijven & Thaise basilicum

U vindt dit recept op pagina 62 in delicious. magazine - 2015-10 .

Gang:
bijgerecht / tussengerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zoete aardappelen uit de oven met sjalotten, knoflook en chilipeper

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Pasta met pesto met de vijzelmethode

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Gnocchi met wilde tomaten en balsamico

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Broccoli met gnocchi, ricotta en lente-ui

Een recept uit

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!