Piadina met geroosterde sjalot, salie en gerijpte geitenkaas

U vindt dit recept op pagina 98 in delicious. magazine - 2016-06 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / brood en broodgerecht / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van gegrilde spruitjes en peer

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Polentakoekjes met salie, geitenkaas & parmaham

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Tortizza met gekarameliseerde ui – 5 OR LESS

Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Bruschetta met pompoen, geitenkaas en salieboter

Een recept uit delicious. magazine - 2015-10

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!