Vis, op de huid gebakken, met tomaat-olijfsalsa en romige wortels
U vindt dit recept op pagina 77 in delicious. magazine - 2009-09 .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Fijn gedecoreerde medaillons nr 5
Olijven met verse kruiden
Olijventapenade
Rolletjes van brickdeeg met tapenade van olijven en zongedroogde tomaten
Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!