Kippenbout met geitenkaas, cantharellen en rozemarijn

U vindt dit recept op pagina 74 in delicious. magazine - 2009-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Stamppot met gebakken paddenstoelen en geitenkaas

delicious. magazine - 2009-02

Gratin van wilde paddestoelen en geitenkaas

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Gevulde puntpaprika's met hazelnoten en cantharellen

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Gegratineerde Israëlische couscous met pesto en geitenkaas

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!