Gegratineerde Israëlische couscous met pesto en geitenkaas
★
★
★
★
★
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
U vindt dit recept op pagina 554 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Midden-Oosten / Israëlisch / midden-oosten
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
- Bereidingstijd:
- 40 minuten
Ingrediënten
- asperge
- boter
- cantharellen
- eekhoorntjesbrood
- ei
- geitenkaas
- groentebouillon
- israelische couscous
- melk
- morielje
- olijfolie
- peper
- pesto
- room
- sjalot
- wilde paddenstoelen
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.