Gegratineerde Israëlische couscous met pesto en geitenkaas

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 554 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch / midden-oosten
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Asperges

Een recept uit  - Deutsche Küche

Asperge, gegrild

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Gestoomde asperges met burrata en saffraansaus

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Green Asparagus

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]