Pams bruschetta: saucijzen, tomaten, olijven, bocconcini

U vindt dit recept op pagina 68 in delicious. magazine - 2010-02 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Spiesjes met mozzarella en tomaatjes

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Bruschetta met bocconcini en basilicum

Een recept uit  - Tapas

Pizza uit de koekenpan

Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Gemarineerde bocconcinisalade

Een recept uit Michele Cranston, Petrina Tinslay en M. Cranston - Marie Claire Crispy

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!