Eend, langzaam geroosterde, met selderijremoulade

U vindt dit recept op pagina 12 in delicious. magazine - 2010-05 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Selderijremoulade met langzaam geroosterde eend

delicious. magazine - 2010-05

Langzaam geroosterde eend, met selderijremoulade

delicious. magazine - 2010-05

Eend met zoet-pittige saus

Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

De perfect gestoomde en gebraden eend met honing en oestersaus

Een recept uit Jamie Oliver - The naked chef

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!