Caramelle, gevuld met ricotta en citroen

U vindt dit recept op pagina 89 in delicious. magazine - 2010-06 .

Gang:
hoofdgerecht / lunchgerecht
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Seaweed tapenade

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

In zeewier gerookte oesters

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Japanese Mushrooms with Lemon and Walnut Noodles - Japanse paddenstoelen met citroen en walnootnoedels

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Zeewiersalsa

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!