Dorade, gegrilde, met artisjok, venkel en venkel-knoflookolie

U vindt dit recept op pagina 62 in delicious. magazine - 2010-06 .

Gang:
hoofdgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zeebaars of andere hele vis uit de oven met artisjokken

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Dorade, gegrild, met artisjok, venkel en venkel-knoflookolie

delicious. magazine - 2010-06

Gebakken zeebrasem gevuld met pesto van zongedroogde tomaten met saffraanrijst en seizoengroente

Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Artisjok met aardappel, koud

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!