Kreeft, halve, met salade en truffelmayonaise

U vindt dit recept op pagina 52 in delicious. magazine - 2010-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kreeft puur natuur

Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Homard cuit a la vapeur d'algues - Kreeft gegaard in de stoom van algen

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Kreeftcanapés

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Kreeftsalade met wasabi, limoen en avocado

Een recept uit Janneke Philippi - Heerlijk simpel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!