Coquilles, gekaramelliseerd, met bietjes, walnoot en witlof

U vindt dit recept op pagina 86 in delicious. magazine - 2011-01 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Coquilles, gebakken, op witlof met een saus van rode biet

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

Rode bietjes met wittewijnsaus

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Gegrilde st.-jacobsschelpen met een rode bietensaus

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!