Coquilles, gekaramelliseerd, met bietjes, walnoot en witlof

U vindt dit recept op pagina 86 in delicious. magazine - 2011-01 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode bietjes met wittewijnsaus

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Gegrilde st.-jacobsschelpen met een rode bietensaus

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet

delicious. magazine - 2010-13

Coquilles, gebakken, op witlof met een saus van rode biet

delicious. magazine - 2010-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!