Coquilles, gekaramelliseerd, met bietjes, walnoot en witlof
U vindt dit recept op pagina 86 in delicious. magazine - 2011-01 .
- Gang:
- tussengerecht / lunchgerecht
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / hapjes
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Coquilles, gebakken, op witlof met een saus van rode biet
Coquilles, gebakken, op witlof, met een saus van rode biet
Rode bietjes met wittewijnsaus

Gegrilde st.-jacobsschelpen met een rode bietensaus

Aanbevolen kookboeken
De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!