Parfait van witte chocolade, rabarber en PX sherry

U vindt dit recept op pagina 74 in delicious. magazine - 2011-05 .

Soort:
fruit / zoet / zoet

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

ONE in Roermond: niet voor niets een sterrenrestaurant

Een recept uit Isabel

Verse garnalen en ingelegde zeesla, zeekustkruiden en rabarbersap

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Rabarberwijn

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Rabarber-appelmoes met suikertoost

Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!