Verse garnalen en ingelegde zeesla, zeekustkruiden en rabarbersap
★
★
★
★
★
Een recept van Ditte Isager en René Redzepi.
U vindt dit recept op pagina 278 in Noma .
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten
- appel-balsamicoazijn
- azijn
- bietensap
- diepzeegarnalen
- druivenpitolie
- rabarber
- rabarbersap
- suikersiroop
- vetkruidblaadjes
- water
- zeeraketblaadjes
- zeesla
- zout
- zoutmeldeblaadjes
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.