Zucca con le briciole, pompoenchips met pittig broodkruim

U vindt dit recept op pagina 105 in delicious. magazine - 2011-10 .

Gang:
bijgerecht
Soort:
salade / vegetarisch / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Brood met pompoen- en zonnebloempitten (pane con semi di zucca e girasole)

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Buricche di zucca - Pompoenpasteitjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Le potiron tout rond - Gevulde pompoen en pompoensoep, in de uitgeholde pompoen geserveerd

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Pompoenchips met pittig broodkruim (zucca con le briciole)

delicious. magazine - 2011-10

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!